363: Sverige Swedish Army Corps badges

This entry was posted by Thursday, 17 March, 2011
Read the rest of this entry »

 

2 Responses to “363: Sverige Swedish Army Corps badges”

 1. Niels B Pedersen

  Jeg fik en anden forklaring på den i søndags, skulle være båret i Flyvevåbnets start som faldskærmsvinge i protest over at man ingen faldskærmsvinger havde i det danske forsvar til dem som blev faldskærmsuddannet. Men de kan sagtens have tiltaget denne fra amerikanerne. Måske er begge historier rigtige.

 2. Morten Rasmussen

  Nummer 11 er en variant af den amerikanske “bush pilot” vinge fra Vietnmakrigen. Så vidt jeg husker fik man den hvis man overlevede 5 besøg på de lokale bordeller uden at redde sig en kønssygdom, eller en lignende skrøne.

  Jeg har en fra Vietnamkrigen som jeg fik sammen med mine vietnamesiske faldskærmsvinger fra perioden. Den ser noget anderledes ud, men designet er ikke til at tage fejl af.

  Mvh,
  Morten


Leave a Reply